Vuoden 2021 ensimmäinen leiri järjestetään Einolan tallilla Imatralla, joka on kuuluisa nimenomaan leireistään. Teran oma leiri on yleisleiri, joka sisältää 5h ratsastusta opetuksessa. Ratsastuksen lisäksi voidaan järjestää muita aktiviteettejä, kuten hevosten irtohypytystä, kärryajoa poneilla, vikellystä… Tallin pitäjän Minnan teoriat ovat huippuhyviä, niissä näkyy pitkä kokomus alalta ja hevosten hyvinvoinnista! Lisäksi tottakai juuri sitä leirien parasta antia kursseihin verrattuna, eli rentoa illanviettoa; palju, saunontaa, grillikotailua. Lautapelejä, korttipelejä tai vain jutustelua maan ja taivaan väliltä.

Huhtikuun lopussa ratsastetaan jo isolla kentällä vaikka vähän sataisikin, koiran ilmalla voidaan toki mennä myös maneesissa.

Miksi Einolaan?
+ Hinta-laatu -suhde: paljon opetusta ja hyvät puitteet
+ Yli 20 tuntiratsua, poneja ja hevosia. Lähes jokaisella oma koulu- ja estesatula!
+ Hevosia ei mielivaltaisesti jaeta, vaan tunneille saa toivoa itseään kiinnostavaa ratsua!
+ Majoitus kahdessa tunnelmallisessa hirsimökissä
+ Ratsastuksen lisäksi paljon mahdollisuuksia oheisohjelmaan ja mukavaan illanviettoon
* Leirin opettaja ei ole vielä tiedossa, mutta kaikki ovat mielestäni hyviä! T. Eevis 😉

EINOLAN TALLIN VIIKONLOPPULEIRI 230e
3 koulutuntia*
2 estetuntia
5-6 hengen tasoryhmät, yht. 2 ryhmää
230 euroa, hinta sis. ruuat ja +10e jokaisesta erityisruokavaliosta
Alkaa pe klo 19. Päättyy su klo 16.

Lisätietoja http://einolantalli.fi/viikonloppuleirit.php
*yksi koulu- tai estetunti voi olla myös kankitunti, puomitunti tai maasto riippuen toiveista

VAIHTOEHTOINEN “RUOKALEIRI” 130e
Leirille voi tulla myös viettämään mukavan rentoa viikonloppua hyvässä seurassa ja mahdollisesti vähän höntsäillä hevosen selässä. Ns. “ruokaleiri” majoituksilla kustantaa 130 euroa, ja mahdolliset höntsäilymaastot ja tunnit ostetaan erikseen paikan päällä (22–35 €/tunti, max. 2 tuntia).

RYHMÄJAOSTA JA TAITOTASOVAATIMUKSISTA
Taitovaatimuksena hevosen hallinta kaikissa askellajeissa, käyntiväistöt. RE50cm. Tasoryhmien tavoitteena on HeB-A ja HeC-B ryhmät. Einolassa on niin paljon kivoja tuntiratsuja, että tasoeroja voidaan tasata myös hevosjaossa. Tehtäviä ja estekorkeuksia voidaan myös eriyttää tunnin sisällä, joten siitä ei kannata liikaa huolestua.

Jotta tallinpitäjä saa isot hevoset (säkä +156cm) ja pienet hevoset/ponit tasaisesti liikkumaan viikonlopun aikana, ilmo on jaettu kahteen ryhmään pituuden ja painon mukaan. Rajanvetona on 170cm ja/tai 70kg. Tätä pienemmät voivat toki myös mennä isoilla hevosilla, mutta ne varataan ensisijaisesti niille, joilla menisi jalat rusetille pienempien hevosten vatsan alta…

Lopullinen ratsastusryhmäjako tehdään ratsastajien tason mukaan, eli isot ja pienet hevoset menevät loppujen lopuksi tunneilla ‘sekaisin’, eikä ole ns. hevos- ja poniryhmiä. : ) Tällä ilmon jakamisella vain varmistamme, että kaikki ratsut liikkuvat sopivasti viikonlopun aikana!

KYYDEISTÄ
Einolan tallille voi saapua myös junalla (Imatralle), josta joko autolliset leiriläiset tai tallinpitäjä hakee, mutta pyrimme järjestämään kimppakyydit.

Sitova ilmoittautuminen Teekkariratsastajien jäsenille aukeaa 1.1.2021 klo 13 ja päättyy 15.1.2021.


Yli 170cm/70kg ilmoittautumiseen

Alle 170cm/70kg ilmoittautumiseen